Tarieven

Tarieven interieurontwerp & styling 2019 per functionele ruimte

No nonsens en vol liefde voor ons vak. Samen zetten wij, Cheryll & Esther, unieke interieurs neer. Elke werknemer, bewoner of bezoeker voelt zich 'thuis' in de door ons ontworpen ruimtes, of het nu een bedrijfspand, een woonhuis, een kantine, een school, een hospice of een vakantiehuis is. 

Naast het ontwerpen en indelen van een ruimte, adviseren wij de juiste kleuren, accessoires, meubelelementen & verlichting. Voor het perfecte eindresultaat laten wij graag zien wat professionele styling doet met de ruimte. Interieurstyling geeft dan net de dikke punt op de i. 

De input voor het maken van een interieurontwerp halen wij voor een groot deel uit een gesprek (indien mogelijk op locatie) met de personen die er in wonen, u krijgt een interieurontwerp & styling advies op maat, waarin u en eventuele medebewoners zich geheel thuis voelen. 

Hieronder omschrijven wij een aantal mogelijkheden voor een interieuradvies. Uiteraard is een maatwerk pakket altijd mogelijk.

All In - Interieurontwerp

Je bent toe aan een nieuw interieur en je wilt graag professionele hulp van ontwerp tot aanschaf. Je wilt een woon- of werkomgeving die je eigen persoonlijkheid uitstraalt. Waar het plezierig is om te ontspannen of te werken en waar je graag vrienden of klanten verwelkomt.

Daarom wil je advies over inrichting en styling. Niet alleen richtlijnen, maar ook gedetailleerde productinformatie, zodat je alles makkelijk kunt bestellen. Het All In pakket is in dat geval de perfecte oplossing. Daarbij krijg je naast een inrichtingsontwerp en stylingadvies ook een shopping advies.

Het All In-pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Advies over indeling/meubelopstelling middels 2D tekening
 • Kleurenadvies/ materialisatie
 • Advies over woonaccessoires
 • Advies over vloer- en raamdecoratie
 • Advies voor lichtplan
 • Sfeeradvies door middel van digitaal moodboard
 • Shoppingadvies/productvoorstel*

Uiteindelijk wordt het interieurontwerp gepresenteerd.

*Aangezien wij bij een groot aantal leveranciers rechtstreeks mogen inkopen kunnen wij u 10% korting bieden op de prijs die u in de winkel betaalt voor deze producten.Indien u meubelen/producten wenst in te kopen via ons van leveranciers waar wij geen overeenkomst mee hebben rekenen wij 15% van het aankoopbedragvoor het verzorgen van de inkoop en het begeleiden van het proces.

All In - Interieurontwerp € 695

Stylingpakket

Wij krijgen vaak de vraag om na het interieurontwerp ook een advies te geven wat betreft passende accessoires. Om in deze behoefte te voorzien hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld. Wij gaan speciaal voor uw interieur een accessoirepakket inkopen voor een budget dat u aangeeft.

De metamorfose en/of styling doen wij op een dag waarop jullie niet thuis zijn, zodat wij onze gang kunnen gaan en de verrassing des te groter als de klant thuis komt! 

Omdat wij van andere inkoopkanalen gebruik maken dan u, kunnen wij u 10% korting bieden op de prijs die u in de winkel betaalt voor deze producten. Op deze manier heeft u de kosten al snel weer terug verdiend.

Deze service bespaart u veel tijd en winkelbezoeken en u heeft zonder twijfel een sfeer- en stijlvol interieur als resultaat!

Stylingpakket €265

Restyling

Ben je uitgekeken op je huidige interieur, maar heb je een beperkt budget? Ben je toe aan een nieuwe look, maar zijn je huidige meubels eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Of weet je niet welke kleuren of accessoires je zou kunnen gebruiken om je ruimte een betere uitstraling te geven?

Dan is het Restyling-pakket iets voor jou. Je krijgt een op maat gemaakt advies waarin je zelf met wat kleine aanpassingen je eigen interieur een metamorfose kunt laten ondergaan.

Het Restyling-pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Advies/voorstel voor de meubelopstelling en/of vervanging
 • Advies/voorstel passende accessoires
 • Sfeeradvies door middel van een mini-moodboard

Restyling pakket €435

 

Praktische zaken

EQ interieur rekent geen reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Zwolle. Daarbuiten geldt een tarief van €0,30 per gereden kilometer.

De pakketten gelden voor 1 ruimte van gemiddeld formaat. Een pakket op maat is altijd bespreekbaar en bij meerdere ruimtes maken wij graag een passende offerte. Voor het wijzigen van indelingen van wanden en ruimtes werken wij met ons uurtarief. 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW 

Voor extra informatie of het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar info@eqinterieur.nl.