Onze showroom

Woonkamer met meerdere zithoeken

“Na een grote verbouwing van onze benedenverdieping met een flinke verandering qua stijl naar modern en strak, voelden wij ons niet helemaal happy. Wij misten de warmte en wisten niet goed hoe wij dit moesten realiseren. Door de gesprekken met EQ interieur raakten wij meer en meer overtuigd van de ideeën en kregen wij vertrouwen om hen de vrije hand te geven aan de slag te gaan met ons interieur.

Wat waren en zijn wij nog steeds ontzettend blij en happy met het resultaat! Boven verwachting! Naast het warme gevoel vanuit het interieur hebben wij ook mooie persoonlijke elementen in ons interieur gekregen. Vanuit ons nieuwe interieur zijn er nog wat ideeën ontstaan om het nog verder te verbeteren, ook hierin schakelt EQ interieur op een fijne en persoonlijke manier. Dankzij de vakkundige, persoonlijke en bevlogen manier van werken van het team van EQ interieur, genieten wij nu van een sfeervolle warme benedenverdieping, die met heel persoonlijke elementen is vorm gegeven.

Wij zijn Fan geworden!

Familie Simons”

 

 

 

EQ interieur is al 7 jaar onze vaste huisleverancier. Zij verrassen ons keer op keer met vernieuwende interieurontwerpen voor al onze vakantieparken en vakantiewoningen. EQ interieur zorgt voor een totaalconcept. Van bankstel tot theelepel! Onze recreatiewoningen worden vaak zelfs verkocht door de mooie inrichtingen. EQ interieur weet al tijd te vernieuwen en maakt geen eenheidsworst van onze vakantieparken.

Karel Schoorl

Vrijrijck Vakantieparken

Eigenaar/ directeur

Begane grond interieur
Interieurontwerp en indeling woonkamer en eetkamer

 

 

 

 

"Wij hebben een all-in interieurontwerp laten maken. Ondanks dat het nog even duurt voor ons huis af is, zijn we super blij met de ontwerpen en ideeën! Dit heeft geresulteerd in wat aanpassingen tijdens de bouw, waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. We kijken uit naar het eindresultaat en naar de meubelen die speciaal n.a.v. onze wensen worden gemaakt."

Familie Mulder