Verkoopstyling

Verkoopstyling

Een andere soort re-styling is het concept verkoopstyling. Tegenwoordig gaat het erg goed op de huizenmarkt en juist daarom is het belangrijk om uw huis zo mooi mogelijk te maken. Binnen enkele seconden bepaalt een koper op Funda of hij uw woning wel of niet komt bezichtigen. Door het enorme aanbod is het belangrijk om er tussen uit te springen. Vaak kijkt u zelf anders naar uw eigen woning dan anderen en omdat men door alle persoonlijke spullen en eigen voorkeuren in de meeste gevallen de ruimte niet goed meer overziet.

De presentatie van de woning is van essentieel belang. Niet iedere koper kan "er door heen kijken" en daarom is het belangrijk dat de ruimtes een neutrale inrichting krijgen en de niet-functionele ruimtes een functie krijgen. Op die manier kan je een zo breed mogelijk koperspubliek aantrekken. Door de pluspunten uit je woning in de kijker te zetten vergroot de kans op een snelle verkoop. Je woning wordt geneutraliseerd en gedepersonaliseerd. Een vastgoedstyliste maakt optimaal gebruik van wat er aanwezig is in je woning en breng de juiste sfeer in je huis zodat de kandidaat-koper zich thuis voelt.

Re-styling in 1 á 2 dagen

Wij hebben een heleboel meubels en styling op voorraad die wij meenemen om uw huis te zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. We kijken van te voren wat er moet gebeuren in het huis (bijvoorbeeld een aantal muren verven). Het ene huis heeft meer aanpassingen nodig dan het andere huis, maar meestal zijn we 1 á 2 dagen bezig met het re-stylen van het huis. De spullen mogen in overleg tijdens de bezichtiging blijven en deze komen wij na verkoop weer ophalen. Of er wordt de keuze gemaakt om de spullen alleen te gebruiken voor de fotoshoot. We zorgen ervoor dat elke ruimte in het huis een (nieuwe) functie krijgt zodat de kopers kunnen zien wat het huis allemaal te bieden heeft.

We hebben bepaalde 'tricks' die ervoor zorgen dat het huis ruimer, nieuwer en gezelliger wordt. Ons motto is: "less is more", het is niet nodig om de ruimte overdreven aan te kleden om een gezellig geheel te creëren.

Investering verkoopstyling terugverdienen

We krijgen vaak terug van de verkopers dat de investering in de verkoopstyling dubbel en dwars terug verdient is door bijvoorbeeld een hogere verkoopprijs of een minder lage verkoopprijs. Ook de snelheid van de verkopen neemt sterk toe door een verkoopstyling. Onze ervaringen zijn tot nu toe zeer goed: één huis is al verkocht door de vooraankondiging op Facebook en heeft Funda dus niet eens gehaald en de andere huizen zijn binnen een maand verkocht. Helemaal top dus!

Zie onderstaande foto's voor het voor/na-resultaat en een toelichting.

Interesse? Stuur gerust een mail naar info@eqinterieur.nl voor de mogelijkheden!