Styling

 

Styling

Een interieur is pas écht compleet wanneer er een juiste balans is tussen de indeling, het kleurenpallet en de aankleding. De waarde van het laatste, de aankleding, wordt vaak onderschat. Er wordt gedacht dat hier en daar een vaasje plaatsen het enige is wat 'decoratie' inhoudt. Integendeel: met de juiste accessoires kan je het interieur nét die ene boost geven dat het plaatje precies klopt. Het uitzoeken en zeker het plaatsen van accessoires zijn geen gemakkelijke taken en daarom nemen wij deze taken met alle liefde over.

Wanneer wij een interieurontwerp maken, betrekken wij de styling hierin in de vorm van een advies (kleuren en materialen). Het daadwerkelijk uitzoeken en plaatsen van de accessoires is hierin niet inbegrepen. Vaak krijgen wij de vraag om na het interieurontwerp ook een advies te geven wat betreft passende accessoires. Om in deze behoefte te voorzien hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld waarin wij opzoek gaan naar de juiste producten voor in je interieur. In dit pakket is het stylen van de ruimtes inbegrepen. De metamorfose en/of styling doen wij vaak op een dag waarop jullie niet thuis zijn, zodat wij onze gang kunnen gaan en de verrassing des te groter als de klant thuis komt!

Speciaal voor uw interieur een accessoirepakket inkopen voor een budget dat u aangeeft. Omdat wij rechtstreeks inkopen, kunnen wij aantrekkelijke prijzen voor de accessoires. Deze service bespaart u veel tijd en winkelbezoeken en u heeft zonder twijfel een sfeer- en stijlvol interieur als resultaat!

 

Re-styling

Ben je uitgekeken op je huidige interieur, maar heb je een beperkt budget? Ben je toe aan een nieuwe look, maar zijn je huidige meubels eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Of weet je niet welke kleuren of accessoires je zou kunnen gebruiken om je ruimte een betere uitstraling te geven? Dan is het ons  re-styling pakket iets voor jou. Je krijgt een op maat gemaakt advies waarin je zelf met wat kleine aanpassingen je eigen interieur een metamorfose kunt laten ondergaan. 

  • Intakegesprek
  • Advies/voorstel voor de meubelopstelling en/of vervanging
  • Advies/voorstel passende accessoires
  • Sfeeradvies door middel van een mini-moodboard

 

Ook verkoopstyling is een soort re-styling. Via de knop "bekijk verkoopstyling" meer informatie over de verkoopstylingen en een aantal voor/na-resultaten met toelichting.