Skip to content

Particulier - Project - Re-Styling - Arnhem

Wij hebben de opdracht gekregen om deze begane grond te re-stylen. De begane grond betreft de keuken, de woonkamer, het eetgedeelte een tussenstuk en de hal. De bewoners hebben de indeling laten maken door een interieurarchitect. De indeling klopte, maar de ruimtes hadden geen warme uitstraling. Juist heel kil. De gekozen materialen en kleuren zorgden voor een kil gevoel. Het huishouden telt drie mannen en één vrouw. De vrouw des huizes had wel behoefte aan een beetje warmte in het voornamelijk mannen huishouden.

Wat ze mooi vinden wisten ze wel, maar om dit daadwerkelijk te realiseren lukte niet. Hoe pak je dit nou aan? Het is met name een kwestie van risico's nemen: we hebben, op één muur na, alle witte muren een donkere, maar warme, basis kleur gegeven. Één muur bij de tv hebben we een warme accentkleur gegeven. Ook hebben we samen een grote wandprint uitgekozen. De bewoners zijn gek van reizen en daarom hebben we gekozen voor een vakantie foto van de ondergaande zon waarin warme kleuren verwerkt zijn. Zo zorg je direct voor een groot sfeervol element in de ruimte.

Bij de haart stonden eerst een soort "wachtkamerstoelen", totaal niet gezellig bij een haart. We hebben bij de haart een hele comfortabele, "gezellige" stoel gekozen waar lekker in geluierd, gelezen en gechilld kan worden. Er was ook geen geheel in het hoekje bij de haart, dus daarom ligt er een groot rond vloerkleed bij de bank zodat er echt een hoekje ontstaat. Bij de haard is nu een gezellige hoek ontstaan en achterin de woonkamer is een gedeelte met een grote bank waar de tv staat. Op deze manier kan ieder zelf kiezen waar hij of zij gaat zitten zonder dat de samenhang tussen de ruimtes verloren gaat.

In de woonkamer waren veel planken aanwezig, maar de bewoners hadden geen spullen (accessoires, boeken, verzamelingen) om deze te vullen. Een uitdaging dus. Uiteindelijk kwam in ons intakegesprek naar voren dat het echte liefhebbers van wijn en champagne zijn. Met deze informatie konden wij wel wat leuks bedenken. Resultaat: een op maat gemaakt champagne/wijnrek naast de fijne stoel bij de haart in plaats van een aantal lege planken. De plank in de woonkamer hebben wij ook op maat laten maken.

Wij zijn met een bus vol styling naar de locatie gekomen om de ruimtes te re-stylen. Een aantal items zijn speciaal voor deze klant besteld en het overige meegenomen uit onze vaste voorraad. Na de styling hebben wij alle items laten staan zodat de bewoners aan deze spullen konden wennen en besluiten wat ze wilden houden en niet. Ze mochten een tijdje aankijken wat ze wilden houden en uiteindelijk zijn er slechts een paar dingetjes terug gestuurd.

Als reactie op de restyling ontvingen we op de mail: "wij voelen ons helemaal thuis in ons "nieuwe" huis. Re-styling is top!". Klant tevreden, dus wij tevreden.

 

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

Scroll To Top