Interieurontwerp Nieuwbouwwoning Eetkamer

Interieuradvies door middel van een persoonlijk interieurontwerp

Wens van de klant om een interieur ontwerp te maken voor eetkamer en woonkamer. We hebben in het ontwerp twee varianten verwerkt. Hieronder de beschrijving van de verschillende ruimtes:

Interieuradvies keuken

Wij hebben voor de keuken geen ontwerp gemaakt, omdat het ontwerp van de keuken al bij de keukenboer gemaakt was. Wel hebben we voor boven de keuken en de bar een prachtige lamp aanbevolen. Een echte eye-catcher aangezien de lamp een lengte van 200 cm(!) heeft. Ook hebben we de barkruk Franky aanbevolen in de kleur cognac zodat deze barkrukken en de cognac kleurige bank in de woonkamer de ruimtes verbinden.

Interieuradvies eetkamer

De klant had zelf voor ogen om de tafel tegen de muur aan te zetten, maar aangezien de klant aangaf veel zitplekken nodig te hebben, hebben wij een ontwerp gemaakt voor deze eethoek. We hebben een hoekbank ontworpen, waardoor je én een gezellig hoekje én zo'n drie a vier zitplekken extra creëert. De lamp op de wand is een item op zichzelf en zal voor licht boven de tafel zorgen zonder dat iedereen tegen een lamp aankijkt. Aan de tafel komen ook nog drie stoelen. We hebben een aantal voorbeelden van stoelen in het ontwerp meegenomen.

Stylingadvies keuken

Voor in de keuken aan de wand hebben wij een Dock4 panel ontworpen. Deze bevat een panel met elastieken waar je kaartjes en dergelijken achter kan klemmen, ruimte voor een klok, whitebord met weekplanner en een gedeelte om op te krijten voor de kinderen. Dient als verzamelplaats voor belangrijke mededelingen en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes of post.

Kleuradvies woonkamer en eetkamer:

In ons ontwerp hebben wij voor de klant zelf ook een materialisatie en kleurpalet meegenomen. Een overzicht van alle aanbevolen materialen en kleurnummers. We hebben geadviseerd de basis rustig te houden door een zachte basic kleur te kiezen voor de gehele ruimte en juist met accessoires de ruimte pit geven.