Interieurontwerp Nieuwbouwwoning Eetkamer en Woonkamer

Interieuradvies door middel van een persoonlijk interieurontwerp

Wens van de klant om een interieurontwerp te maken voor eetkamer en woonkamer. We hebben twee varianten bedacht. De klant gaf aan de "oude" bank graag mee te willen nemen naar het nieuwe huis. De bank was dus ons uitgangspunt voor het ontwerp. Variant A is hun eigen idee en variant B is een idee door ons bedacht. Voor de klant is het erg belangrijk dat de haard een belangrijke plek in de ruimte krijgt. Op basis van die wens hebben wij ontwerp B gemaakt. Verder was een belangrijk punt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren met name voor hun kinderen.

In ontwerp A is de haard geheel geïntegreerd in de wandkast en rechts daarvan ruimte gemaakt voor houtblokken. In ontwerp B wordt de haard als roomdivider gebruikt.

We hebben voor de linker wand een laag dressoir ontworpen waar een verborgen tafeltje en krukjes voor de kinderen in zitten. Voor de "TV-wand" hebben we een houten wandkast ontworpen welke we tot het plafond laten lopen met push open deuren en een aantal open vakken en een aantal vakken met deurtjes in hout.

De klant had zelf voor ogen om de tafel tegen de muur aan te zetten, maar aangezien de klant aangaf veel zitplekken nodig te hebben, hebben wij een ontwerp gemaakt voor deze eethoek. Voor in de keuken aan de wand hebben wij een Dock4 panel ontworpen. In ons ontwerp hebben wij voor de klant zelf ook een materialisatie en kleurpalet meegenomen. Een overzicht van alle aanbevolen materialen en kleurnummers.