Monochrome keuken zwart

KEUKENTREND 2018 EN 2019

De belangrijkste keukentrends voor 2018 en 2019 worden hier beschreven. Wij bewegen ons dagelijks in de interieurwereld en daar is de keuken een steeds belangrijker onderdeel . Wij zien zwarte keukens, monochrome keukens maar ook nog de onverminderd populaire witte keuken. De woonkeuken staat in ieder geval centraal!

Naast de populaire witte keuken kiezen steeds meer mensen voor een mat zwarte keuken. Dit geeft een luxueuze uitstraling. De mogelijkheden met een zwarte keuken zijn eindeloos.

De monochrome keukens zijn ook in opmars. In een monochrome keuken is slechts 1 kleur gebruikt, waardoor een uniek stilistisch beeld ontstaat. Toepassing van verschillende materialen en structuren zorgen voor een moderne vorm van levendigheid.

Een trend die onverminderd populair blijft, is de woonkeuken. Ook in 2019 zal de traditionele afgezonderde keuken verder terrein verliezen aan de woonkeuken. Koken en wonen blijkt nu eenmaal een gouden combinatie én een wens van velen. Met de woonkeuken als centrale ruimte binnen de woning, ontstaat een plaats waar het gehele gezin samenkomt en gezelligheid voorop staat. Om die reden gaan dan ook volgend jaar weer meer keukens worden betrokken bij de woonkamer, worden keukens voorzien van multifunctionele kookeilanden en zullen er aangename zitjes worden geplaatst.