EQH

EQ Interieur in Stadshagen Glossy

Wij hebben een artikel mogen schrijven in de Glossy van Stadshagen. Lees verder om meer te weten te komen over ons als EQ Interieur:

 

‘Happiness is our way’

Mooie interieurs beginnen met een goed concept/advies en ontwerp waarbij de wensen van de opdrachtgever als uitgangspunt wordt genomen.

De bedrijfsnaam ‘EQ interieur’  staat voor Emotionele Intelligentie, het goed kunnen inschatten en op de gemak stellen van mensen door het creëren van interieurs waar de opdrachtgever zich thuis voelt. 

Samen met een vast team aan vakmensen hebben wij, Cheryll van der Beek en Esther Nieuwenhout, sinds 2011 voor diverse bedrijven, instellingen en particuliere prachtige interieurs ontworpen en gerealiseerd. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van notariskantoren, fysiotherapiepraktijken, vakantiewoningen op vakantieparken, fitnessbedrijven tot de particuliere markt.

Om tot een goed eindresultaat te komen hanteren wij een ontwerp proces wat begint met het ontmoeten van de klant en de ruimte of gebouw waar het om gaat te voelen. Vervolgens maken wij op basis van de wensen een aantal presentaties zoals; indeling van objecten/meubelair, kleuradvies, toe te passen materialen. lichtplan. Veelal maken wij ook ontwerpen voor meubels op maat. Hierdoor wordt de ruimte uniek en geen eenheidsworst. In onze werkplaats of ter plaatse worden deze meubels door de meubelmaker naar wens gemaakt. 

Onze inspiratie halen wij uit het bezoeken van nationale en internationale bezoeken, maar ook uit de wereld om ons heen. Altijd op zoek naar nieuwe materialen en ideeën. 

De kunst is om je te verplaatsen in de stijl van de klant en deze door te voeren in het ontwerp. Voor ons is interieurstyling daarbij een belangrijk onderdeel en niet voor iedereen is dit talent weggelegd. Het is de dikke punt op de i. Wij kopen onze stylingproducten groot in en altijd volgens de laatste trends. Aangezien wij vaak vragen krijgen van consumenten waar zij deze producten kunnen kopen zijn wij tevens een webshop gestart met grote diversiteit aan woonaccessoires.

Het is bij ons mogelijk om alleen een interieurontwerp te laten maken. De klant kan dan met het ontwerp zelf aan de slag om alles te realiseren. Onze voorkeur gaat echter om het totaal te realiseren zodat wij het eindresultaat goed kunnen bewaken.

Voordeel is dan ook dat wij alles voor u organiseren van vloeren, gordijnen en meubels tot en met de interieurstyling. 

Wilt u echter alleen een kleuradvies of interieurstyling dan kan dat uiteraard ook.

Iedere dag met interieurs bezig zijn is heerlijk. Wij komen daarom graag bij u langs om samen een mooi interieur naar uw wens te realiseren. 

www.eqinterieur.nl

www.webshop.eqinterieur.nl

info@eqinterieur.nl