Interieurontwerp Bedrijfspand Zwolle

Voor het bedrijfspand van Slukom hebben wij een interieurontwerp voor de de complete indeling en inrichting mogen maken. Ook hebben wij onze gemaakte plannen gedeeltelijk mogen uitvoeren.

We hebben speciaal voor het betreffende bedrijf een wandprint ontworpen waarin het logo is opgenomen. In de wandprint is het kleurpalet zichtbaar die wij als uitgangspunt voor kleuren en materialen voor het interieur hebben gekozen.

Voorafgaand daaraan zijn wij in gesprek gegaan met de opdrachtgevers om alle kleuren in het logo iets warmer en meer van nu te maken, waardoor het goed toegepast kon worden in het interieur.

Deze klant heeft zelfs de huisstijl aangepast op ons interieuradvies.

Bij deze klant hebben we ook heel brutaal de indeling van de architect over boord gegooid en de klant weten te overtuigen van een indeling die veel creatiever is en meer ritme oplevert.

Hal

In de hal was de wens om een zitje te hebben. Voor een warm welkom en een soort wachtruimte mocht dit nodig zijn. Zelf wilden ze een sta tafel. Ook hebben wij bij dit zitje 1 wand een accent wand gemaakt met het logo erop. Dit wandje staat los in de ruimte zodat je hier achter een ruimte hebt gecreëerd waar je een garderobe zou kunnen maken.